Новини Політика

НБУ перерахував 15,4 млрд грн на потреби військових. Інформація станом на 12:00 27 квітня

НБУ перерахував 15,4 млрд грн на потреби військових, на спецрахунку залишилося 137 млн грн — Нацбанк.

TheUkrainians
27 Квітня 2022

росія втратила 22 400 військових та 939 танків з початку повномасштабної війни в Україні — Генштаб.

У Херсоні російські військові застосували проти людей, які вийшли на мирний мітинг, сльозогінний газ та закидали їх світло-шумовими гранатами.

У Придністровʼї знову заявляють про стрілянину. Уночі над селом Ковбасна було зафіксовано «кілька дронів», нібито запущених з України, а вранці «з української сторони в напрямку придністровського населеного пункту Ковбасна було зроблено постріли». Про це повідомляє «МВС» регіону, який підтримується Москвою.

Росіяни двічі вдарили фосфорними снарядами по Авдіївці. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко. Учора ввечері в районі коксохімічного заводу, а сьогодні зранку — у центрі міста. Внаслідок цих обстрілів у місті зайнялося кілька пожеж. Другим обстрілом росіяни завдали по Авдіївці авіаудару — поцілили у багатоповерхівку.

Заява «Газпрому» про припинення поставок газу Болгарії і Польщі є черговою спробою Росії використати газ як інструмент шантажу. Про це йдеться в заяві президентки Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн. Вона наголошує, що це «невиправдано і неприпустимо», а також свідчить про «ненадійність Росії як постачальника газу».

Майже готово

Вкажіть ще, будь ласка, своє ім’я та емейл.

Дякуємо і до зв’язку незабаром!