Новини Економіка, Різне

Закордонні медіа надали українцям безоплатний доступ до своїх електронних версій

Низка іноземних видань вирішили скасувати платну підписку для українців на час війни. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО […]

TheUkrainians
27 Квітня 2022

Низка іноземних видань вирішили скасувати платну підписку для українців на час війни. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України. 

Ініціативу підтримало американське видання The Washington Post. У TWP пішли на такий крок уперше, але не уточнили, на який період діє безоплатний доступ. 

The Wall Street Journal також надає безоплатний доступ для користувачів з України та у країнах, де є велика кількість українських біженців. Видання не уточнює, в яких країнах, як і скільки триватиме безоплатний період.

The Economist за останній місяць стало удвічі більше публікувати статей на сайті, всі вони у безоплатному доступі для українських користувачів. Також українці можуть прочитати ключові репортажі видання Financial Times. 

Як оформити безоплатний доступ? Зареєструватись на сайті видання, обрати регіон «Україна». Якщо ви за кордоном, потрібно VPN, оберіть регіон «Україна».

Майже готово

Вкажіть ще, будь ласка, своє ім’я та емейл.

Дякуємо і до зв’язку незабаром!